registrovano kao autorsko delo broj S-29/04 u JAA 25.05.2004

hanOPCalcCAD

Program hanOPCalcCAD je namenjen za proračun jednocevnog sistema grejanja. Pri izradi programa težilo se maksimalnom pojednostavljenju procesa unosa i naknadne izmene podataka i implementaciji svih potrebnih opcija koje dobar program ove nemene treba da poseduje. 
Zbog toga je omogućena jednostavna dopuna baze podataka programa za cevi, grejna tela i ventile za jednocevno grejanje, kao i mogućnost automatskog iscrtavanja šeme usponskih vodova u AutoCAD, a sve izveštaje je moguće dobiti u klasičnom obliku i u MS Excelu. 
Moguće je importovati podatke iz starog programa za jednocevno grejanje haJednocevac i to cele projekte ili samo prostorije, grejna tela lii ventile.

Detaljan opis programa

Preuzimanje programa (DOWNLOAD)

Uputstvo: Posle download-a potrebno je raspakovati ovaj zip fajl, a zatim sve fajlove dobijene raspakivanjem iskopirati u folder u koji je instaliran program za proračun jednocevnog grejanja hanOPCalcCAD (najčešće je to folder C:\Program files\Hanibalsoft). Napomena: Korisnicima koji imaju verziju programa sa softverskom zaštitom - bez USB uredjaja za hardversku zaštitu, ova verzija programa neće raditi, pa im se ne preporučuje skidanje ove verzije programa ukoliko nisu spremni na troškove update-a.

Program možete preuzeti OVDE

PREZENTACIJA PROGRAMA SE MOŽE ZAKAZATI NA:

telefone: 011/2894-252 ; 064/2472790  ; 015/878-060 ili e-mail: support@hanibalsoft.com

Download

Video

hanDobGub
hanPCM
hanKanCalc

Cenovnik

Cenovnik

Referentna lista

Referentna lista