registrovano kao autorsko delo broj S-29/04 u JAA 25.05.2004

hanPCM

HANPCM - program za proračun, dimenzionisanje i balansiranje cevne mreže, sa automatskim izborom radijatora i fan coila, odlikuje se brzim unosom i naknadnom izmenom unesenih podataka, mogućnostima proračuna različitih cevnih mreža za grejanje/hlađenje kao i mogućnostima za izmenu, brisanje i dodavanje novih elemenata (regulacionih ventila, radijatorskih ventila i navijaka, grejnih tela, vrednosti lokalnih otpora, osobina radnog fluida) iz samog programa  u bazu podataka
  HANPCM je deo programskog paketa HANIBALSOFT za termotehničke proračune
tako da pruža mogućnost povezivanja sa proračunom dobitaka i gubitaka toplote izrađenom u hanDOBGUB programu, odakle preuzima sve neophodne podatke o prostorijama .
Program sadrži posebne module za import prostorija iz programa hanDobGub i opciju za automatski izbor radijatora ili fan-coila u svim importovanim prostorijama.

HANPCM program sadrži najnoviju opciju – dinamički unos cevne mreže tj. opciju u kojoj korisnik unosi podatke ubrzanim ucrtavanjem elemenata cevne mreže u AutoCAD crteže pomoću dodatnog HANIBAL toolbar-a, odakle se svi podaci importuju u program gde se automatski obavlja proračun.Nakon obavljenog dinamičkog unosa program daje kompletne rezultate proračuna, kao i šemu usponskih vodova i aksonometrijsku šemu.HANPCM poseduje pregledne izveštaje za pregled i štampu sa rezultatima proračuna i balansiranja cevne mreže, izbora grejnih tela, položaja balansnih ventila i predmera opreme...

Detaljan opis programa

Preuzimanje programa (DOWNLOAD)

Uputstvo: Posle download-a potrebno je raspakovati ovaj zip fajl, a zatim sve fajlove i foldere dobijene raspakivanjem iskopirati u folder u koji je instaliran program za proračun, dimenzionisanje i balansiranje cevne mreže sa izborom grejnih tela (najčešće je to folder C:\Program files\Hanibalsoft). Napomena: Korisnicima koji imaju verziju programa sa softverskom zaštitom - bez USB uredjaja za hardversku zaštitu, ova verzija programa neće raditi, pa im se ne preporučuje skidanje ove verzije programa ukoliko nisu spremni na troškove update-a.

Program možete preuzeti OVDE

PREZENTACIJA PROGRAMA SE MOŽE ZAKAZATI NA:

telefone: 011/2894-252 ; 064/2472790  ; 015/878-060 ili e-mail: support@hanibalsoft.com

Download

Video

hanDobGub
hanPCM
hanKanCalc

Cenovnik

Cenovnik

Referentna lista

Referentna lista